Commissie Verkeer

Actie stapvoets

De Vereniging dorpsbelangen Baambrugge krijgt steeds meer signalen dat automobilisten hun snelheid niet aanpassen aan de smalle straten die ons dorp rijk is.

Tijd voor actie vindt de dorpsraad: de actie Stapvoets.De eerste stap van deze actie is automobilisten op ludieke wijze te vragen hun snelheid aan te passen. Dit doen we door op strategische plekken in het dorp borden op te hangen met een pakkende slogan die bestuurders vraagt stapvoets te rijden.

Hier hebben we uw hulp hard bij nodig. We zijn op zoek naar 3 gevatte, korte, duidelijke slogans die namens de Baambruggers automobilisten vragen om het matigen van hun snelheid.

Uw idee kunt u uiterlijk 30 november mailen naar nieuwsbrief@dorpsbelangenbaambrugge.nl. De drie inzendingen die op de “verkeersborden” verschijnen, worden beloond met een waardebon van € 50,- te besteden bij een Baambrugse winkel of eetgelegenheid.

We kijken uit naar uw reacties!

 

Werkzaamheden aan riolering vanaf maandag 16 november 2015.

Vanaf maandag 16 november wordt er weer gewerkt aan het riool. dit kan verkeershinder geven.  Lees hier de brief van de gemeente en de bijlage  met de plattegrond.