Nieuws

Notulen bestuursvergaderingen

De notulen van de maandelijkse vergadering van de dorpsraad zijn op aanvraag beschikbaar. Uw verzoek kunt u mailen naar secretaris@dorpsbelangenbaambrugge.nl

 

Meer prullenbakken voor o.a. hondenpoephonden poep

In de zomer van 2016 is in de Groeneveldstraat een hondenlosloopplek geopend. Er wordt enthousiast gebruik van gemaakt. Maar hier mee is niet het hondenpoep probleem in de kern van Baambrugge opgelost. Als de ‘baasjes’ de hond uitlaten wordt van hen verwacht dat ze een plastic zakje bij zich hebben en dat ook gebruiken zodra de hond zijn behoefte gedaan heeft. De meesten vinden het niet leuk om met de behoefte van je hond in je hand gespot te worden. Je wilt dat zo snel mogelijk in een afvalbak deponeren, maar die zijn er zo weinig. Daar doet de dorpsraad iets aan!

Aan de gemeente hebben wij het verzoek gericht om voor dit doel meer prullenbakken te plaatsen in Baambrugge. Mevrouw Corina van der Neut van de gemeente  beloofde  een overzichtskaart van Baambrugge op te sturen, waarop wij aan kunnen geven waar wij de extra bakken willen hebben. Hierover gaan wij ook in overleg met Diana Zegers uit Baambrugge, die verantwoordelijk is voor de hondenlosloopplek.

Mocht u een suggestie hebben voor een plek voor een extra afvalbak voor uw hondenpoep, meldt dat vóór 27 januari bij  info@dorpsbelangenbaambrugge.nl.  De prullenbakken kunnen natuurlijk ook voor ander zaken gebruikt worden.

Dank voor het meedenken!